Divi bibliotheek layouts importeren en exporteren – json bestanden

26 april 2021

Divi bibliotheek layouts (json-bestanden) importeren en exporteren

Maakt u voor uw WordPress website of webshop gebruikt van het thema Divi van Elegant Themes, dan kunt u met behulp van de Divi bibliotheek of de Divi themabouwer gemakkelijk pagina’s en Divi layouts importeren of exporteren.

Als u één of meerdere layouts uit uw Divi bibliotheek wilt exporteren, dan selecteert u deze bestanden in uw Divi bibliotheek en klikt u op exporteer. Deze layouts worden vervolgens in een json-bestand opgeslagen. In dit bestand zitten ook eventuele afbeeldingen, css-codes. U kunt dit json bestand vervolgens delen met familie of vrienden of publiceren op uw website. 

Andersom kunt u dus ook een kant-en-klare layout importeren. U importeert dan een json-bestand in uw Divi bibliotheek.

In de onderstaande video wordt uitgelegd hoe dit werkt. 

Reacties zijn welkom

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Handige Divi css codes

De layout van uw WordPress website of webshop kunt u aanpassen met enkele handige css codes. Combineer Divi met bijvoorbeeld de volgende css codes.

Lees meer

Divi header & footer layouts

WordPress is het meest gebruikte Content Management Systeem (CMS) voor het maken van een website of webshop. In combinatie met een pagebuilder ontwerpt u vervolgens super gemakkelijk de mooiste berichten en pagina's. Het WordPress thema Divi van Elegant Themes is...

Lees meer

Blader door berichten

Pin It on Pinterest

Share This