Cursus Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Heeft u geen gigantisch budget voor online marketing, maar wilt u wel een succesvolle website? Dan is het belangrijk dat u de gouden regels van zoekmachine optimalisatie (SEO) juist toepast. Heeft u nog niet zoveel kennis over zoekmachine optimalisatie? Volg dan de gratis cursus zoekmachine optimalisatie.

Onderwerpen gratis cursus zoekmachine optimalisatie:

  1. De 3 pijlers voor zoekmachine optimalisatie. (volgt)
  2. Website zoekmachine optimalisatie -deel 1: technische SEO.
  3. Website zoekmachine optimalisatie – Deel 2: Inhoud. (Content) (volgt)
  4. Website zoekmachine optimalisatie – Deel 3: Autoriteit. (volgt)
  5. Short tail & Long tail zoekwoorden. (volgt)
  6. SEO en SEA.
  7. Zoekmachine optimalisatie en de Google ranking factoren.
  8. De ranking factoren van Moz, Majestic en Ahrefs.
  9. Zoekwoord onderzoek. (volgt)
  10. De WordPress plugin SEOPress Pro.

Columns zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie en de Google ranking factoren

Google heeft als zoekmachine een dominante positieGoogle is de meest gebruikte zoekmachine. In Nederland wordt bij gebruik van een desktop of laptop Google door 92% van de mensen gebruikt. Bij het gebruik van een tablet is dit percentage 97% en bij een mobiele...

Lees meer

De ranking factoren van Moz, Majestic en Ahrefs

Er zijn verschillende methodes om de kwaliteit van uw website en pagina’s te beoordelen. Eén daarvan is de kwaliteit van uw website uitdrukken in een waarde, zoals een page authoriy of domain authority. Dit kan onder andere met de software van Moz, Majestic en Ahrefs. In deze column beschrijf ik hoe u met deze software gratis kunt onderzoeken hoe uw website scoort.

Lees meer

SEO en SEA

Om getoond te worden op de resultatenpagina van zoekmachines, dient u zoekmachine optimalisatie (SEO) toe te passen. U kunt er ook voor kiezen om te adverteren bij zoekmachines. Dit noemen we SEA. In deze column beschrijf ik van beide de voor- en nadelen.

Lees meer

De WordPress plugin SEOPress Pro

Waarom SEOPress Pro? Omdat u geen geld wilt weggooien aan dure SEA en een vermelding wilt krijgen op de eerste pagina van de zoekresultaten van zoekmachines!

Lees meer

Pin It on Pinterest

Share This