Elegant Themes Divi – Aanbevelingen Module (testimonials)

20 februari 2021

Met behulp van de Divi aanbevelingen module (testimonials) van Elegant Themes kunt u uw referenties optimaal inzetten. U kunt de aanbevelingen module gebruiken om bijvoorbeeld quotes plaatsen. Ook kunt de module gebruiken voor reviews en aanbevelingen. Met behulp van deze quotes, review en aanbevelingen schept u vertrouwen bij de lezers van uw website. Naast een quote bevat de aanbevelingen module een foto en de naam van de persoon die de aanbeveling doet.

divi aanbevelingen module

Elegant Themes Divi Aanbevelingen Module (2:25 min)

In de onderstaande video wordt de Divi Aanbevelingen Module uitgelegd.

Aanbevelingen module op 5 manieren opgemaakt (36:41 min)

In de onderstaande video wordt de aanbevelingen module op vijf verschillende maniert opgemaakt. Als u deze graag wilt namaken, kunt u ook stap-voor-stap de uitleg volgen in deze blog over de aanbevelingen module van elegant themes

Download 11 secties met verschillend opgemaakte aanbevelingen modules (2:42 min)

Elegant Themes publiceert regelmatig kant-en-klare ontwerpen. Deze worden dan gebundeld in een layout-pack. In onderstaande video tonen ze hoe u 11 secties met verschillende opgemaakte aanbevelingen modules kunt installeren in de Divi bibliotheek. Vanuit deze bibliotheek kunt u vervolgens deze secties invoegen op pagina’s en berichten.

Download gratis deze Divi Aanbevelingen layout-pack.

Download aanbevelingen met een visueel effect (23:28 min)

In de onderstaande video wordt worden meerdere aanbevelingen ontworpen met een speels visueel effect. Spreekt dit onderwerp u aan, download dan gratis dit voorbeeld van de Divi Aanbevelingen Module. Wilt u het liever zelf maken, dan kunt u hier de uitleg volgen voor het maken van deze layout van de aanbevelingen-module.

Download aanbevelingen slider (7:54 min)

U kunt ook aanbevelingen in een slider verwerken. Hieronder een instructievideo. Wilt u deze  aanbevelingen slider ook gebruiken. Download dan het JSON-bestand en gebruik hem op uw website. Wilt u de slider aanpassen? Lees dan hier hoe u dit kunt doen.

Download nog verschillende gratis Divi Aanbevelingen Layout-Packs

Divi Aanbevelingen Layout-Pack met 15 verschillende layouts

Reacties zijn welkom

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Gratis stijlpagina voor uw Divi global presets

Als u net begint met het maken van uw website of webshop, dan is het belangrijk dat u nadenkt over de lay-out van uw website. Welke kleuren gaat u gebruiken. Wat voor vormen gaat u gebruiken. Welk lettertype gaat u gebruiken. Het werkt dan ook erg prettig als je...

Lees meer

Divi themabouwer Lay-outs importeren of exporteren

Binnen Divi is het mogelijk om opgeslagen secties, rijen, modules of zelfs hele pagina's en berichten op te slaan in de Divi bibliotheek. Dit kan handig als u regelmatig een bepaalde lay-out wilt gebruiken. Divi biedt u ook de mogelijkheid om lay-outs te importeren of...

Lees meer

Blader door berichten

Pin It on Pinterest

Share This

Deel mijn website met uw familie, vrienden en collega's.

Uw familie, vrienden of collega's vinden het fijn als u hun informeert over handige tips, gratis materiaal en leuke informatie.