Elegant Themes Divi – Accordeon module

13 maart 2021

Met behulp van de Divi accordeon module kunt u veel teksten toch geordend en beknopt tonen.  De module accordeon wordt dan ook veel gebruikt bij pagina’s die “veelgestelde vragen” tonen. U toont enkel de veelgestelde vragen en vervolgens kan de lezen bij elke vraag het antwoord zichtbaar maken door op het plusteken te klikken. Er opent dan een scherm. Dit effect noemen we een accordeon effect.

De Divi module accordeon lijkt erg op de Toggle module (schakelen). Als u bij de module accordeon een scherm opent, dan verdwijnt het icoontje dat u gebruikt om het scherm te openen. Bij de Toggle module blijft dit icoontje zichtbaar. Door meerdere Toggle modules onder elkaar te plaatsen krijgt u een accordeon effect waarbij de iconen dus wel zichtbaar blijven.

divi accordion module

In de video hieronder wordt de Divi accordeon module uitgelegd.

Reacties zijn welkom

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Gratis stijlpagina voor uw Divi global presets

Als u net begint met het maken van uw website of webshop, dan is het belangrijk dat u nadenkt over de lay-out van uw website. Welke kleuren gaat u gebruiken. Wat voor vormen gaat u gebruiken. Welk lettertype gaat u gebruiken. Het werkt dan ook erg prettig als je...

Lees meer

Divi themabouwer Lay-outs importeren of exporteren

Binnen Divi is het mogelijk om opgeslagen secties, rijen, modules of zelfs hele pagina's en berichten op te slaan in de Divi bibliotheek. Dit kan handig als u regelmatig een bepaalde lay-out wilt gebruiken. Divi biedt u ook de mogelijkheid om lay-outs te importeren of...

Lees meer

Blader door berichten

Pin It on Pinterest

Share This

Deel mijn website met uw familie, vrienden en collega's.

Uw familie, vrienden of collega's vinden het fijn als u hun informeert over handige tips, gratis materiaal en leuke informatie.