Elegant Themes Divi – Afbeelding volle breedte module

14 maart 2021

Met behulp van de Divi afbeelding volle breedte module van Elegant Themes kunt u overal op uw website of webshop afbeeldingen toevoegen binnen volle breedte secties. Deze module is exact hetzelfde als de Divi afbeelding module. De Divi afbeelding module krijgt u als optie te zien bij normale secties en de Divi afbeelding volle breedte module krijgt u als optie te zien bij een volle breedte sectie.

divi afbeelding volle breedte module

In de video hieronder wordt de Divi afbeelding module van Elegant Themes uitgelegd. De Divi afbeelding volle breedte werkt exact hetzelfde.

Reacties zijn welkom

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Gratis stijlpagina voor uw Divi global presets

Als u net begint met het maken van uw website of webshop, dan is het belangrijk dat u nadenkt over de lay-out van uw website. Welke kleuren gaat u gebruiken. Wat voor vormen gaat u gebruiken. Welk lettertype gaat u gebruiken. Het werkt dan ook erg prettig als je...

Lees meer

Divi themabouwer Lay-outs importeren of exporteren

Binnen Divi is het mogelijk om opgeslagen secties, rijen, modules of zelfs hele pagina's en berichten op te slaan in de Divi bibliotheek. Dit kan handig als u regelmatig een bepaalde lay-out wilt gebruiken. Divi biedt u ook de mogelijkheid om lay-outs te importeren of...

Lees meer

Blader door berichten

Pin It on Pinterest

Share This

Deel mijn website met uw familie, vrienden en collega's.

Uw familie, vrienden of collega's vinden het fijn als u hun informeert over handige tips, gratis materiaal en leuke informatie.