Elegant Themes Divi – Slider module

14 maart 2021

Met behulp van de Divi slider module van Elegant Themes kunt u overal op uw website of webshop een slider toevoegen. In deze slider kunt u tekst, afbeeldingen, video’s of knoppen toevoegen.

divi slider module

In de video hieronder wordt de Divi slider module van Elegant Themes uitgelegd.

Hoe kunt u aan uw Divi slider module een statische tekst toevoegen?

U kunt aan de Divi slider module ook een statische tekst toevoegen. Deze tekst blijft dan in beeld staan. In de onderstaande video wordt uitgelegd hoe dit werkt. U kunt het ook nalezen op de website van Elegant Themes.

Download gratis een Divi slider template (Json bestand) met tekst verticaal

Binnen een Divi slider module kunt u ook tekst verticaal plaatsen. Als u dit ook wilt, kunt u gratis het Json bestand Divi slider module met verticale tekst downloaden en importeren in Divi.

divi vertical slider elements layout

Download gratis een Divi slider template (Json bestand) geoptimaliseerd voor mobiel

Niet elke ontworpen Divi slider ziet er goed als op zowel een computer als telefoon. Wilt u een Divi slider ontwerpen die er goed uitziet op zowel een telefoon, tabled als computer, dan kunt u het volgende gratis   Json bestand Divi slider module mobiel geoptimaliseerd downloaden en importeren in Divi. Hieronder ziet u het resultaat van het Json bestand en een video-instructie.

divi mobile walkthrough gif

Hoe kunt u een uitgelichte afbeelding toevoegen aan de Divi slider module

U kunt binnen de Divi slider module ook een uitgelichte afbeelding toevoegen. In de onderstaande video wordt uitgelegd hoe u dit kunt doen. Wilt u stap-voor-stap lezen hoe u dit kunt bereiken? Lees dan de uitleg op de website van Elegant Themes.

Parallax en drop-down effect toepassen op de Divi slider module

Op een Divi slider module kunt u ook het paralllax effect toepassen, zodat bij het scrollen een afbeelding in de achtergrond blijft staan. In de onderstaande video wordt uitgelegd hoe u dit Parallax effect kunt bereiken. Wilt u stap-voor-stap lezen hoe u dit kunt bereiken? Lees dan de uitleg op de website van Elegant Themes.

Hoe geeft u de Divi slider module een schaduweffect

U kunt de Divi slider module ook een schaduweffect geven. Controleer altijd even bij de instellingen van de module of onderstaande video nog wel actueel is. Dit omdat Elegant Themes regelmatig aanpassingen doet en haar modules blijft verbeteren. In de onderstaande video wordt uitgelegd hoe dit werkt. U kunt het ook nalezen op de website van Elegant Themes.

Specifieke onderdelen binnen de Divi slider module aanpassen met wat CSS

U kunt ook alleen bepaalde onderdelen van de Divi slider module laten veranderen. Dit kunt u doen met enkele CSS regels. In de onderstaande video wordt uitgelegd hoe dit werkt. U kunt het ook nalezen op de website van Elegant Themes.

Hoe kunt u een navigatie mozaïek toevoegen aan de Divi slider module?

U kunt aan de Divi slider module ook een navigatie mozaïek toevoegen. In de onderstaande video wordt uitgelegd hoe dit werkt. U kunt het ook nalezen op de website van Elegant Themes.

Gerelateerde berichten

Divi shortcodes

Met behulp van de Divi builder (Nederlandse vertaling in WordPress is Divi Themabouwer) kunt u heel gemakkelijk pagina's ontwerpen. Dit wordt echter nog gemakkelijker met behulp van de Divi shortcodes.Visual Builder shortcodes Pagina shortcodes Ongedaan maken: Ctrl+Z...

Lees meer

Elegant Themes Divi – Contactformulier module

Met behulp van de Divi contactformulier module van Elegant Themes kunt u overal op uw website of webshop een contactformulier invoegen. Hieronder word de Divi contactformulier module van Elegant Themes uitgelegd.5 manieren om uw contactformulier op te maken Het Divi...

Lees meer

Elegant Themes Divi – Knop module

Met behulp van de Divi knop module van Elegant Themes kunt u overal op uw website of webshop knoppen toevoegen. Met behulp van deze module kunt u elke knop weer een ander uiterlijk geven. Op de volgende websites kunt u handige css codes voor de divi button module...

Lees meer

Blader door berichten

Pin It on Pinterest

Share This