5
(1426975)

Download gratis het spiekboek rekenen, de rekengids en handelingswijzer rekenen

10 nov, 2017 | Rekenen | 2 reacties

Bent u op zoek naar een handig spiekboek rekenen voor het voortgezet onderwijs of het middelbaar beroepsonderwijs ? Of wilt u een handelingswijzer rekenen voor groep 1 t/m 8 van de basisschool? Via het internet is veel materiaal gratis beschikbaar. Op deze pagina heb ik één en ander voor u verzameld!

Ik waardeer het erg als u mijn inzet voor deze informatie een beoordeling wilt geven! Deze beoordeling kunt u onderaan de pagina geven.

Daarnaast is het natuurlijk ook fijn voor andere mensen om geïnformeerd te worden over deze gratis informatie. U kunt dit doen met één van de social media iconen.

Download gratis Spiekboek rekenen 2F

Spiekboek rekenen 2F

Het spiekboek rekenen 2F  is gemaakt door het Wellant college. Het Wellant college heeft dit hulpboekje rekenen gemaakt voor haar leerlingen en de docenten.

Met dit spiekboek rekenen hebben de leerlingen een goed theorieboek rekenen ter voorbereiding van het examen rekenen. Daarnaast kunnen de rekendocenten dit boekje gebruiken om op een eenduidige wijze de rekentheorie met de leerlingen te bespreken. Het voordeel van dit spiekboek rekenen is dat er soms meerdere methodes in beschreven staan. Een voorbeeld hiervan is dat bij delen bijvoorbeeld de methodes staartdeling en haakdeling beschreven worden.

Download gratis de rekengids – Basis en afspraken rekenen

Rekengids – Basis en afspraken rekenen

De ‘Rekengids basis en afspraken rekenen’ is gemaakt door het Alberdingk Thijm College en is ontwikkeld voor de leerlingen van de opleidingen havo, atheneum en gymnasium. Ook dit digitale rekenboek kan gebruikt worden ter voorbereiding van het examen rekenen.

Download gratis de Handelingswijzer rekenen basisschool

Handelingswijzer rekenen basisschool

Daltonbasisschool De Leer heeft voor haar leerlingen en de ouders per jaar een handige handelingswijzer rekenen opgesteld. In deze handelingswijzer rekenen staan met mooie illustraties uitgelegd wat de leerlingen in dat jaar moeten leren voor rekenen. De uitleg in deze handelingswijzers komen veel overeen met de spiekboekjes van Nicolette de Boer en het opzetboekje rekenen van Braams

Bent u op zoek naar een handelingswijzer rekenen van groep 1t/m groep 8, dan kunt u deze vinden op de website van Daltonbasisschool De Leer. Het is dan wel even zoeken. U kunt ze ook hieronder downloaden:

Wat vindt u van deze informatie?

Klik op een ster om uw beoordeling te geven

Gemiddelde beoordeling: 5 / 5. Het aantal beoordelingen: 1426975

Er zijn nog geen beoordelingen! Wees de eerste die een beoordeling geeft.

Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u de inhoud waardevol vindt.

Misschien is deze informatie ook handig voor uw familie en vrienden? Deel het op uw social media!

Ik vind het jammer dat u weinig aan dit artikel heeft!

Geef mij de kans dit artikel te verbeteren!

Vertel mij hoe ik dit artikel kan verbeteren?

Pin It on Pinterest

Share This