Webhosting

Een webhosting provider is een onderneming waar u uw website kunt onderbrengen. Uw website wordt dan geïnstalleerd op hun server. Er zijn veel webhosting providers die stunten met lage prijzen. De snelheid van uw website is dan vaak matig, waardoor u lager scoort op het onderdeel technische seo.  Wilt u een website of webshop beginnen, lees dan eerst de onderstaande columns.

In het eerste onderdeel van de cursus beschrijf ik de jaarlijkse test van webhosting providers. In deze test komen de onderstaande ondernemingen als beste naar voren.

Beste webhosting providers uit de test

Webhosting Kinsta

Meer info

Webhosting Cloud86

Meer info

xel media

Meer info

Webhosting Siteground

Meer info

Alle columns Webhosting

Extra instellingen Plesk voor websites en domeinen

Lees hoe u in Plesk enkele belangrijke instellingen aanpast voor uw websites en domeinen. U stelt het hoofddomein in. We nemen de instellingen voor reservekopieën door. Ook stellen we beveiliging met Google Authenticator in en behandelen we het klonen van de website (staging)

Lees meer

Instellingen WordPress Toolkit Plesk

Uw webshosting provider werkt met Plesk. Lees hoe u enkele belangrijke instellingen aanpast in de WordPress Toolkit van Plesk. Het gaat daarbij om het beveiligingcertificaat SSL, de beveiligingssstatus, updates en indexering zoekmachines.

Lees meer

Pin It on Pinterest

Share This