Elegant Themes Divi – Menu module

14 maart 2021

Met behulp van de Divi menu module van Elegant Themes kunt u overal op uw website of webshop uw menu toevoegen.

De Divi menu module wordt vooral gebruikt bij het maken van een eigen header via de Divi themabouwer. Meer informatie over het maken van een eigen header en gratis header templates vindt u op mijn website.

divi menu module

In de video hieronder wordt de Divi menu module volledige paginabreedte van Elegant Themes uitgelegd. De Divi menu module werkt hetzelfde als de Divi module volledige paginabreedte. Bij een standaard sectie verschijnt de Divi menu module en bij een sectie volledige paginabreedte verschijnt de Divi menu module volledige paginabreedte. 

Reacties zijn welkom

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Gratis stijlpagina voor uw Divi global presets

Als u net begint met het maken van uw website of webshop, dan is het belangrijk dat u nadenkt over de lay-out van uw website. Welke kleuren gaat u gebruiken. Wat voor vormen gaat u gebruiken. Welk lettertype gaat u gebruiken. Het werkt dan ook erg prettig als je...

Lees meer

Divi themabouwer Lay-outs importeren of exporteren

Binnen Divi is het mogelijk om opgeslagen secties, rijen, modules of zelfs hele pagina's en berichten op te slaan in de Divi bibliotheek. Dit kan handig als u regelmatig een bepaalde lay-out wilt gebruiken. Divi biedt u ook de mogelijkheid om lay-outs te importeren of...

Lees meer

Blader door berichten

Pin It on Pinterest

Share This

Deel mijn website met uw familie, vrienden en collega's.

Uw familie, vrienden of collega's vinden het fijn als u hun informeert over handige tips, gratis materiaal en leuke informatie.