Het WordPress thema Divi van Elegant Themes installeren

12 september 2020

Hoe installeert u het WordPress thema Divi van Elegant Themes?

U kunt het bestand Divi.zip downloaden van de website van Elegant Themes. Voordat u dit kunt doen, dient u de software aan te schaffen. Hierbij kunt u er voor kiezen om een jaarabonnement af te sluiten of éénmalig een bedrag te betalen voor een levenslang abonnement. Vervolgens kunt u het thema Divi downloaden vanaf de accountpagina. De installatie van Divi in WordPress gaat als volgt:

Via het WordPress Dashboard > Weergave > Thema’s > Nieuwe toevoegen > Selecteer dan het bestand Divi.zip op uw computer. Als u het thema in WordPress heeft toegevoegd, dient u het te activeren.

Hieronder een korte instructievideo waarin ik beschrijf hoe u het WordPress thema Divi van Elegant Themes kunt installeren.

Reacties zijn welkom

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Gratis stijlpagina voor uw Divi global presets

Als u net begint met het maken van uw website of webshop, dan is het belangrijk dat u nadenkt over de lay-out van uw website. Welke kleuren gaat u gebruiken. Wat voor vormen gaat u gebruiken. Welk lettertype gaat u gebruiken. Het werkt dan ook erg prettig als je...

Lees meer

Divi themabouwer Lay-outs importeren of exporteren

Binnen Divi is het mogelijk om opgeslagen secties, rijen, modules of zelfs hele pagina's en berichten op te slaan in de Divi bibliotheek. Dit kan handig als u regelmatig een bepaalde lay-out wilt gebruiken. Divi biedt u ook de mogelijkheid om lay-outs te importeren of...

Lees meer

Blader door berichten

Pin It on Pinterest

Share This

Deel mijn website met uw familie, vrienden en collega's.

Uw familie, vrienden of collega's vinden het fijn als u hun informeert over handige tips, gratis materiaal en leuke informatie.