WordPress website voettekst credits bewerken

12 september 2020

WordPress website voettekst credits bewerken

Regelmatig ziet u bij een website helemaal onderaan in de footer een regel staan “ontworpen door …”. Dit noemen we voettekst credits. Om deze tekst aan te passen doet u het volgende.

In gaat naar het WordPress dashboard en kiest in het admin menu de optie “Weergave”. Vervolgens kiest u de optie “Customizer”.

Divi Customizer

U kiest vervolgens de optie “Voettekst”.

Voettekst Onderkantbalk

U ziet vervolgens de optie “Onderkantbalk” staan. Deze selecteert u.

Voettekstcredits Bewerken

U ziet vervolgens het invulveld “Voettekstcredits bewerken”. Dit veld is standaard leeg, ook al ziet u toch onderaan uw footer een tekst staan. Zodra u hier iets invult, zal dit automatisch de ander tekst overschrijven.

Video-instructie als u niet met Divi werkt

Mocht u niet met Divi werken, dan kunt u alsnog de tekst in de footer aanpassen. Bekijk hiervoor de volgende instructievideo:

Reacties zijn welkom

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Gratis stijlpagina voor uw Divi global presets

Als u net begint met het maken van uw website of webshop, dan is het belangrijk dat u nadenkt over de lay-out van uw website. Welke kleuren gaat u gebruiken. Wat voor vormen gaat u gebruiken. Welk lettertype gaat u gebruiken. Het werkt dan ook erg prettig als je...

Lees meer

Divi themabouwer Lay-outs importeren of exporteren

Binnen Divi is het mogelijk om opgeslagen secties, rijen, modules of zelfs hele pagina's en berichten op te slaan in de Divi bibliotheek. Dit kan handig als u regelmatig een bepaalde lay-out wilt gebruiken. Divi biedt u ook de mogelijkheid om lay-outs te importeren of...

Lees meer

Blader door berichten

Pin It on Pinterest

Share This

Deel mijn website met uw familie, vrienden en collega's.

Uw familie, vrienden of collega's vinden het fijn als u hun informeert over handige tips, gratis materiaal en leuke informatie.