Elegant Themes Divi – Accordion module

13 maart 2021

Met behulp van de Divi accordion module kunt u veel teksten toch geordend en beknopt tonen.  De module accordion wordt dan ook veel gebruikt bij pagina’s die “veelgestelde vragen” tonen. U toont enkel de veelgestelde vragen en vervolgens kan de lezen bij elke vraag het antwoord zichtbaar maken door op het plusteken te klikken. Er opent dan een scherm. Dit effect noemen we een accordion effect.

De Divi module accordion lijkt erg op de Toggle module (schakelen). Als u bij de module accordion een scherm opent, dan verdwijnt het icoontje dat u gebruikt om het scherm te openen. Bij de Toggle module blijft dit icoontje zichtbaar. Door meerdere Toggle modules onder elkaar te plaatsen krijgt u een accordion effect waarbij de iconen dus wel zichtbaar blijven.

divi accordion module

In de video hieronder wordt de Divi accordion module uitgelegd.

Download gratis een responsive slider met accordion module

divi accordeon module responsive slider

Hierboven ziet u een responsive slider welke is gemaakt met de Divi accordion module. Wilt u deze layout gebruiken, download dan het json-bestand Divi slider accordion module. Het enige wat u hoeft te doen is de foto’s vervangen met uw eigen foto’s. Weet u niet wat u moet doen met het json-bestand, bekijk dan de video-instructie over het importeren en exporteren van json bestanden.

Reacties zijn welkom

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Gratis stijlpagina voor uw Divi global presets

Als u net begint met het maken van uw website of webshop, dan is het belangrijk dat u nadenkt over de lay-out van uw website. Welke kleuren gaat u gebruiken. Wat voor vormen gaat u gebruiken. Welk lettertype gaat u gebruiken. Het werkt dan ook erg prettig als je...

Lees meer

Divi themabouwer Lay-outs importeren of exporteren

Binnen Divi is het mogelijk om opgeslagen secties, rijen, modules of zelfs hele pagina's en berichten op te slaan in de Divi bibliotheek. Dit kan handig als u regelmatig een bepaalde lay-out wilt gebruiken. Divi biedt u ook de mogelijkheid om lay-outs te importeren of...

Lees meer

Blader door berichten

Pin It on Pinterest

Share This