Elegant Themes Divi – Schakelen module

14 maart 2021

Met behulp van de Divi schakelen module kunt u veel teksten toch geordend en beknopt tonen.  De module schakelen wordt dan ook veel gebruikt bij pagina’s die “veelgestelde vragen” tonen. U toont enkel de veelgestelde vragen en vervolgens kan de lezen bij elke vraag het antwoord zichtbaar maken door op het plusteken te klikken. Er opent dan een scherm. Dit effect noemen we een schakelen effect.

De Divi module schakelen lijkt erg op de module accordeon. Als u bij de module schakelen een scherm opent, dan verdwijnt het icoontje dat u gebruikt om het scherm te openen niet. Bij de module accordeon verdwijnt dit icoontje als het scherm openklapt. Door meerdere modules schakelen onder elkaar te plaatsen krijgt u een accordeon effect.

divi schakelen module

In de video hieronder wordt de Divi schakelen module van Elegant Themes uitgelegd.

Reacties zijn welkom

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Gratis stijlpagina voor uw Divi global presets

Als u net begint met het maken van uw website of webshop, dan is het belangrijk dat u nadenkt over de lay-out van uw website. Welke kleuren gaat u gebruiken. Wat voor vormen gaat u gebruiken. Welk lettertype gaat u gebruiken. Het werkt dan ook erg prettig als je...

Lees meer

Divi themabouwer Lay-outs importeren of exporteren

Binnen Divi is het mogelijk om opgeslagen secties, rijen, modules of zelfs hele pagina's en berichten op te slaan in de Divi bibliotheek. Dit kan handig als u regelmatig een bepaalde lay-out wilt gebruiken. Divi biedt u ook de mogelijkheid om lay-outs te importeren of...

Lees meer

Blader door berichten

Pin It on Pinterest

Share This

Deel mijn website met uw familie, vrienden en collega's.

Uw familie, vrienden of collega's vinden het fijn als u hun informeert over handige tips, gratis materiaal en leuke informatie.