Opzetboekje rekenen

28 september 2016

Opzetboekje rekenen Braams – handige hulpkaarten

Heeft uw zoon of dochter moeite met rekenen of het onthouden van de verschillende rekenregels, dan kunt u hiervoor het opzetboekje rekenen van Braams aanschaffen. Het opzetboekje rekenen bestaat tijdens het schrijven van dit artikel uit 83 hulpkaartjes en is zeer geschikt als hulpmiddel voor kinderen met rekenproblemen, dyscalculie of dyslectie.

Het opzetboekje rekenen wordt veel gebruikt door leerlingen op het vmbo, havo of mbo en is geschikt als hulpmateriaal voor rekenen op 2F en 3F niveau. Het opzetboekje bestaat uit handige kleine hulpkaartjes (10 x 15 cm), welke u bijvoorbeeld in een fotoboekje kunt bewaren. U kunt het opzetboekje rekenen voor een bescheiden bedrag kopen via de website Braams.nl. Ik adviseer scholen of ouders met kinderen die moeite hebben met rekenen dit opzetboekje ook aan te schaffen!

U kunt ook gratis de handelingswijzer rekenen downloaden. Dit zijn ook handige hulpkaartjes voor rekenen. De kaartjes behandelen de lesstof rekenen groep 1 t/m groep 8.

Om u een goed beeld te geven van de inhoud van het opzetboekje van Braams, kunt u hieronder zien welke hulpkaartjes er onder andere in het opzetboekje van Braams zitten.

Gerelateerde berichten

Handige websites rekenen oefenen

Bent u op zoek naar werkbladen, hulpmateriaal of handige websites met uitleg over rekenen? Lees dan deze column. Hierin schrijf ik ook diverse handige websites over rekenen. De vermelde tips zijn geschikt voor het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en het het middelbaar beroepsonderwijs.

Lees meer

Oefenexamen rekenen 3F 2018/2019

Extra goed voorbereiden op het rekenexamen? Download gratis oefenopgaven en antwoorden rekenen examen 3F 2018/2019. Bekijk ook de video met uitleg van de sommen.

Lees meer

Oefenexamen rekenen 2F 2018/2019

Extra goed voorbereiden op het rekenexamen? Download gratis oefenopgaven en antwoorden rekenen examen 2F 2018/2019. Bekijk ook de video met uitleg van de sommen.

Lees meer

Blader door berichten

Pin It on Pinterest

Share This