4.9
(1469866)

Opzetboekje rekenen

28 sep, 2016 | Rekenen | 0 Reacties

Opzetboekje Rekenen Braams – Handige hulpkaarten

Heeft uw zoon of dochter moeite met rekenen of het onthouden van de verschillende rekenregels, dan kunt u hiervoor het opzetboekje rekenen van Braams aanschaffen. Het opzetboekje rekenen bestaat tijdens het schrijven van dit artikel uit 83 hulpkaartjes en is zeer geschikt als hulpmiddel voor kinderen met rekenproblemen, dyscalculie of dyslectie.

Het opzetboekje rekenen wordt veel gebruikt door leerlingen op het vmbo, havo of mbo en is geschikt als hulpmateriaal voor rekenen op 2F en 3F niveau. Het opzetboekje bestaat uit handige kleine hulpkaartjes (10 x 15 cm), welke u bijvoorbeeld in een fotoboekje kunt bewaren. U kunt het opzetboekje rekenen voor een bescheiden bedrag kopen via de website Braams.nl. Ik adviseer scholen of ouders met kinderen die moeite hebben met rekenen dit opzetboekje ook aan te schaffen!

Om u een goed beeld te geven van de inhoud van het opzetboekje van Braams, kunt u hieronder zien welke hulpkaartjes er onder andere in het opzetboekje van Braams zitten.

Ik waardeer het erg als u mijn inzet voor deze informatie een beoordeling wilt geven! Deze beoordeling kunt u onderaan de pagina geven.

Daarnaast is het natuurlijk ook fijn voor andere mensen om geïnformeerd te worden over deze gratis informatie. U kunt dit doen met één van de social media iconen.

Wat vindt u van deze informatie?

Klik op een ster om uw beoordeling te geven

Gemiddelde beoordeling: 4.9 / 5. Het aantal beoordelingen: 1469866

Er zijn nog geen beoordelingen! Wees de eerste die een beoordeling geeft.

Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u de inhoud waardevol vindt.

Misschien is deze informatie ook handig voor uw familie en vrienden? Deel het op uw social media!

Ik vind het jammer dat u weinig aan dit artikel heeft!

Geef mij de kans dit artikel te verbeteren!

Vertel mij hoe ik dit artikel kan verbeteren?

Pin It on Pinterest

Share This